Fjern din tatovering med cosmo – en fantastisk skønhedsklinik

Har man fortrudt sin tatovering, er der heldigvis mulighed for at få sin tatovering fjernet. Men hvordan er det lige, at det kan lade sig gøre?
Der er udviklet en ny teknologi ved navn PicoWay. I Danmark bruger man denne teknologi hos
PicoWay® bruger en unik picosekund laser teknologi, der giver en mere effektiv, hurtig og behagelig behandling end traditionel laser tatoveringsfjernelse.

Til forskel fra traditionelle lasere til tatoveringsfjernelse, har PicoWay teknologien en ultra hurtig levering af energi til de blæk partikler, der ønskes behandlet.
Laseren er så hurtig at hastigheden bliver målt i pico sekunder, det er en trilliontdel af et sekund, eller tusind gange hurtigere end traditionelle lasere, der måles i nanosekunder.

? Hurtigere fjernelse af din tatovering. Din tatovering kan behandles med kortere interval, da din hud skånes af den hurtigere laser
? Færre behandlinger og bedre resultat, da blækpartiklerne går i endnu mindre stykker. Gennemsnitlig 6 behandlinger mod 12-14 behandlinger med en Q-switched som RevLite,
? Effektiv behandling af flere farver
? Kan fjerne tatoveringer hvor Q-switched lasere har givet op.
? Mindre ubehag og risiko for skader
? Koster mindre for et helt behandlingsforløb

Disse informationer står også på Cosmo (skønhedsklinik) hjemmesiden. Vil man gerne læse mere om virksomheden eller vil man gerne undersøge tatoveringsfjernelse nærmere an skal man blot klikke sig ind på deres hjemmeside. Har man nogle spørgsmål kan man også blot henvende sig til kundeservice. Der findes kontaktinformationer inde på hjemmesiden. De svarer som regel meget hurtigt og det gode er også ved denne virksomhed, at man ikke skal vente alt for længe på at få sin tatovering fjernet. Så fjern din tatovering med cosmo skønhedsklinik!