Industri og Erhverv

Industri og Erhverv

lej et depotrum i Århus

Der er mange grunde til, at nogen kan have brug for et depotrum i aarhus. Måske er de ved at skære ned og har brug for et sted at opbevare nogle af deres ejendele. Eller måske er de ved at renovere deres hjem o...

Luksus konference ophold i Horsens

For mig har det altid været vigtigt at mine medarbejdere får den bedste oplevelse, når vi skal på en eller anden konference, hvor medarbejderne dels skal lære noget og dels skal have noget med hjem - min filoso...

Kom ud at se mere af Japan

Kunne man tænke sig at komme ud at se meget mere af verden og få sig en super fed opleve. Så kan det lige nu være en god ide at se nærmere på rejser til Japan. Japan et et spændende land, som har en masse forsk...

Korrekturlæsning af redaktør

Det at skulle skrive og udgive en bog, vil i de fleste tilfælde kræve at der er en redaktør til at gennemlæse og korregere noget af den tekst der er skrevet. Nogen gange kan jeg da selv godt tænke mig, at jeg l...