Jeg har lige haft en super dejlig oplevelse med Realmæglerne i Herning, da de skulle sælge mit sommerhus. Jeg vidste ikke helt om det kunne lade sig gøre at få solgt det her og nu og om jeg kunne få den rette pris for mit sommerhus. Jeg ringede til Realmæglerne i Herning og fik en snak med dem. Min første oplevelse var, at de var meget erfarende og veluddannede, og vidste hvad de talte om. Det var en rigtig god start for både mig og dem. for mig er det vigtigt at jeg kan have tillid til det menneske der skulle varetage salget af mit sommerhus, for ellers ville jeg gå rundt og have ondt i maven. Der blev taget godt imod mig, og jeg fik en rigtig god gennemgang af hele salgsforløbet, og hvad det ville koste mig.

Realmæglerne i Herning solgte mit sommerhus

Min største frygt var, at der ville gå rigtig lang tid før mit sommerhus blev solgt, men min frygt blev gjort til skamme, for der gik ikke engang 3 måneder så havde RealMæglerne Herning solgt mit sommerhus. Det var godt nok, noget hurtigere end forventet, men jeg blev glædeligt overrasket. Det fortæller mig jo også bare, at jeg havde haft den rigtige fornemmelse med valget af Realmæglerne i Herning, og at de var gode til deres job. De havde sat prisen rigtigt, og derfor kom der også de købere der var interesseret, uden at skulle have det helt store afslag i prisen, så min pris holdt.