Normalt så siger man at drengebørn er sene i deres udvikling forhold til piger, men lige i forhold til snus, så tror jeg faktisk at vi drenge er langt forud for pigerne. Vi ryger nemlig ikke cigaretter og inhalerer derfor heller ikke røgen ned i vores lunger, og vi er heller ikke skyld i at andre er passive rygere – for nogle af os anvender det der hvide snus Velo. Det var faktisk meget sjovt at høre til den konfirmation jeg lige har været til, pigerne kender godt til produktet, men syntes det er federe at ryge cigaretter. Det er så deres egen sag, jeg er i hvert fald gået over til Velo og jeg har det fint med, at jeg ikke behøver at gå udenfor for at få mit nikotin behov dækket. Jeg har nu brugt det et stykke tid.

Velo er lavet af plantefibre, salt, vand og aromaer

Så udover at jeg får min nikotin, så er resten vel sundt nok – og så smager det også meget bedre end den der tobak smag man får efter at have røget. Jeg bestiller gerne mit Velo hos Nikopouches og så med smag af Ice Cool – minder mig lidt om mine mentol cigaretter, men det efterlader mig med en dejlig frisk smag i munden. Det er nemt at handle hos Nikopouches.dk, man bestiller bare det man vil købe, og har det stort set dagen efter man har bestilt. I starten skjulte jeg det for mine forældre, men nu er jeg ligeglad, de kan nemlig ikke lugte det.