Det at skulle skrive og udgive en bog, vil i de fleste tilfælde kræve at der er en redaktør til at gennemlæse og korregere noget af den tekst der er skrevet. Nogen gange kan jeg da selv godt tænke mig, at jeg lige havde en redaktør ved min side, da jeg har en tendens til at skrive meget lange sætninger, som til tider kan være vanskelige at læse og forstå – og det ville et redaktørfirma som cortekst.dk hjælpe mig med. De giver også en personlig rådgivning, og jeg ville nok få at vide at jeg skulle øve mig i lidt kortere sætninger. Det gode er, at de bliver ved indtil man er helt tilfreds med slutresultatet, og der læses altid 2 gange korrektur. Nu er det ikke kun bøger der kan kræve en redaktør, men også virksomheder, som skal lave marketing af en eller anden slags, og hvor man gerne vil have at teksten kommer til at stå klinkende klart og tydelig.

Redaktoer

Man kan godt sige at en redaktør også er en slags person der lige giver den der skriver feedback på det skrevne, så ud over at den skrevne tekst kommer til at stå grammatisk korrekt og uden stavefejl, så kan man også lige få hjælp til sin måde at skrive på. Al hjælp er velkommen, hvis man sidder med drømmen om at skrive en bog, og her er cortekst.dk et rigtig godt bud på at få den rigtige hjælp når der skal læses korrektur på det færdige udkast.