For mig har det altid været vigtigt at mine medarbejdere får den bedste oplevelse, når vi skal på en eller anden konference, hvor medarbejderne dels skal lære noget og dels skal have noget med hjem – min filosofi er, hvis medarbejderne får en god oplevelse, så sidder indholdet af konferencen bedre fast, og dermed kan det blive til gavn for min virksomhed. Samtidig får mine medarbejdere en oplevelse af, at de betyder noget for virksomheden og mig, hvilket de også gør. Det bedste sted vi nogen siden har afholdt en konference, er på Hotel OPUS i Horsens – det var virkelig luksus hele vejen igennem. Alt klappede som det skulle, og jeg kunne bare lade hotellet om at stå for det hele, og læne mig tilbage og nyde det sammen med mine medarbejdere.

Konference i topklasse

Når man skal sidde på sin flade i mange timer – sidde stille og lytte og gerne få noget ud af det, hører der en masse andre ting med til at gøre det til en succes. Det er bare noget af det de kan på Hotel OPUS – deres konferenceophold og konference lokaler er indbydende og der mangler absolut intet – For mig at se, har de fundet et koncept der gør at de har helt styr på alting. Det er noget af det jeg især lægger mærke til. Rammerne er i orden – så hvad mere kan man forlange – jo Servicen er god, og man er omgivet af et smilende personale uanset hvad det er man kommer med i løbet af konferencen.