Hos myteddyoriginal.dk finder du et stort udvalg af bamser og mange andre baby og børneprodukter til lille derhjemme. Myteddyoriginal.dk er et dansk firma, der laver baby og børneprodukter i et dansk design, samt de har en forrygende kundeservice. 

Alle mennesker har på et eller andet tidspunkt, mens de var mindre, leget eller sovet med et tøjdyr, en bamse, et sovedyr eller et krammedyr. De er legetøj, der er lavet af stof, med blødt materiale indvendigt. De er oftest formet som dyr. Bamserne fremkalder tryghedsfornemmelsen hos den, der bruger den.

Produkter som bamse kan være en stor tryghed ved små eller nyfødte, og det kan nemt være barnets bedste ven indtil de når 6-7 års alderen. 

Bamser er tryghed og kærlighed. En bamse er en tålmodig ven, der lytter, når verden er ond. Sådan kan et barn nemt have det. Når børn knytter sig så stærk til en bamse, som mange børn gør, skyldes det, at den kan opfylde et behov for nærhed hos barnet.

Myteddyoriginal laver baby samt børnevenlige produkter af den blødeste kvalitet. Myteddyoriginal har en målgruppe, der er de unge mødre og familier med børn i hjemmet, samt kommende familier og bedsteforældre, der kunne have løst til at give et barnebarn en fin lille gave i rigtig god kvalitet. Myteddyoriginal søger også ud efter gravide og førstegangsfødende. Man kan som mor eller far til et bare være helt tryg ved at give et produkt til deres barn fra Myteddyoriginal, da der kun skabes produkter, hvor sikkerheden er helt i top.