Jeg er virkelig glad for at jeg har fået kendskab til billigtoner.dk – noget af det bedste er, at uanset hvilken printer jeg har haft, så har de altid printerpatroner til dem. Jeg skal ikke ned i en forretning og se om de har printer patroner til lige den printer jeg har, nej den kommer lige ind ad døren til mig. Det er nemt at bestille på billigtoner.dk og der er hurtig levering, jeg har stort set altid fået mine printer patroner dagen efter jeg har bestilt dem. Samtidig kan jeg så også altid få mit printer papir leveret med samtidig – to fluer med et smæk. Jeg har altid oplevet en god kundeservice, og de har også 100% tilfredshedsgaranti, der gør, at jeg kan returnere mine varer, hvis de ikke er som de skal være – dette har jeg ikke haft brug for.

Printerpatroner i alle afskygninger

Da jeg i tidernes morgen begyndte at handle hos billigtoner.dk for at købe printer patron, var jeg lidt i tvivl om jeg skulle købe de originale eller kompatible udgaver – derfor kontaktede jeg dem, for lige at sikre mig, at jeg kunne bruge de kompatible printer patroner uden at de gjorde skade på min printer i længden. Jeg blev overtalt til at prøve det, da de aldrig havde haft klager over deres kompatible produkter, eller hørt om at der var nogle af deres kunders printere der var gået i udu fordi de havde brugt kompatible produkter. Jeg må sige, de virker også upåklageligt hos mig, og er væsentligt billigere.