Som virksomhedsindehaver vil vi gerne have at vores medarbejdere giver den bedste kundeservice der findes, således at vores kunder kommer igen og igen. Jeg kan tale ud fra min egen erfaring, hvor irriteret jeg kan blive, når jeg får en dårlig kundeservice et eller andet sted – derfor er jeg selv meget opmærksom på at mine medarbejdere er up to date med kompetence udvikling i kundeservice – vi kan alle blive bedre til det, også jeg. Derfor sender jeg også mange af mine medarbejdere afsted på Kundeservice kurser hos Peopleteam, de gør det godt, og jeg kan mærke på mine medarbejdere at de har været afsted, når de kommer hjem – de har nemlig fået værktøjer som de kan omsætte og bruge med det samme, og det er guld værd.

Customer experience diploma class

En uddannelse hvor man får kompetencer og bevis for at man har fået kendskab til metoder og værktøjer, der skaber loyalitet og optimal fremtidig vækst – og ikke mindst kan omsætte de lærte teorier til praktisk handling. Det var det der fik mig til at sende mine medarbejdere afsted – og der blev ikke lovet noget af Peopleteam som ikke holdt stik. Mine medarbejdere kunne omsætte teorierne til praksis, og vi vækstede forretningen, da kunderne var meget tilfredse med kundeservicen – hvilket betød at vi fik flere loyalitets kunder. Det er som om at det var den manglende puslespils brik der faldt på plads i vores virksomhed, det var brikken der manglede, og som gjorde at vi kom ud over stepperne i en fart.