Tryghed gennem faglighed og kvalitet

Det er vigtigt, at man har en psykolog tilknyttet til en virksomhed og/eller kommune. En have en psykolog tilknyttet, kan vise sig at være særligt fordelagtigt, hvis man oplever at ens medarbejdere har oplevet ting, som kræver psykologhjælp. Hvis medarbejderne oplever forfærdelige ting, er det normalt at det går ud over deres arbejdsindsats. I sidste ende kan det gøre skade på virksomheden og/eller kommunen. Man kan måske komme ud i at man skal betale sygepenge til medarbejderen, eller at medarbejderen ikke kan blive rask og man derfor er nødsaget til at afskedige medarbejderen. Dette kan komme til at koste virksomheden og/eller kommunen god arbejdskraft samt penge, idet at man skal ud og finde nye og kvalificerede medarbejdere. Derfor skal man sørge for at passe på de gode medarbejdere, som man har. Man skal huske at investere i en krisepsykolog, som man kan have tilknyttet efter behov.

Invester i en krisepsykolog

Krisepsykologer kan yde god krisehjælp, når medarbejderen har været ude for noget forfærdeligt. Der kan for eksempel være tale om arbejdsulykker, vold, røveri eller noget helt andet. Det er vigtigt, at krisepsykologen yder den rette psykologhjælp til medarbejderen, så man i fællesskab bearbejder problemet.

Få hjælp af en psykolog

Man kan Få hjælp af en psykolog hos Nordisk Krise Korps (http://nordiskkrisekorps.dk/). Nordisk Krise Korp yder tryghed gennem faglighed og kvalitet. Det betyder, at finder man en psykolog hos Nordisk Krise Korps, kan man være sikker på at psykologen har den rette faglighed og yder god kvalitet til jobbet. Man kan få psykologhjælp ved flere forskellige problemstillinger. Man skal blot kontakte Nordisk Krise Korps og fortælle om ens behov. Det er nemt og enkelt. Klik dig ind på http://nordiskkrisekorps.dk/, hvis du vil vide mere.