En ny bil i Danmark koster jo næsten en formue, når man sammenligner priserne med andre lande, det gør da også at jeg ikke køber helt nye biler, men køber gode brugte biler af en god standard til rimelige penge. Jeg ved at en bil pris falder med tiden – for hvor mange gange har jeg ikke tabt en masse penge efter nogle år på den bil jeg har haft købt. Man siger jo også at en bil taber omkring de 20 k allerede når den sprit nye bil kører ud af bilforhandlerens dør. Så, ja, jeg køber mine biler der ikke har kørt så mange kilometer, men hvor det største fald i prisen er væk. Derfor har jeg nu fundet et godt sted hvor jeg kigger efter brugt bil, når jeg har brug for det, og da jeg kører mange kilometer om året, skifter jeg også bil ofte.

Biler til salg

Man kan også sige, man får mere bil for pengene ved at købe en god brugt bil. Om man så lige ønsker en lille, mellem eller stor bil. Man kan altid på e2biler.dk finde gode brugte biler og der hvor der står Læs mere, kan man få de yderligere oplysninger man måske ikke lige kan finde på deres hjemmesides forside. Jeg har kun oplevet at jeg har fået en god kundeservice og fået en fair pris, så hvorfor skifte autoforhandler når man har fundet en der er blandt Danmarks bedste – ja, jeg gør ikke, for jeg er fuldt ud tilfreds.