BilligToner.dk

BilligToner blev stiftet af Peter Munck i 2010, eftersom han ønskede at tilbyde et billigere og mere konkurrencedygtigt alternativ til de printerpatroner, der dengang var på markedet, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette er stadig det grundlæggende princip for virksomheden, der har nydt stor fremgang siden den spæde start.

Blligtoner.dk går meget op i at være CSR-mærkede, og har derfor været i Kina, for at se til at leverandørens produktions- og arbejdsforhold er acceptable.

I dag leverer billigtoner.dk printertonere til flere hundrede tusinde tilfredse kunder. Mange af dem benytter sig af en fordelskundeordning med faste rabatter og en returboks på arbejdspladsen, så brugte tonere kan skaffes miljørigtigt af vejen – helt gratis.

Brother blækpatroner

Billigtoner.dk sælger blækpatroner til mange slags printere på markedet, deriblandt Brother. Du går ind på deres hjemmeside, vælger først printermærke (“Brother”) og vælger derpå serie og model. Billigtoner.dk sælger nemlig både originale blækpatroner til de forskellige maskiner og andre kompatible blækpatroner og tilbehør dertil.

Billigtoner.dk arbejder på at være de billigste på markedet med Brother blækpatroner. De har forskellige farver og tilbyder prisgaranti på de kompatible blækpatroner, som har samme kvalitet som de originale blækpatroner. Når man køber blækpatroner, vil man som oftest gerne have dem i en fart, derfor sender de patronerne samme dag, hvis du bestiller dem før kl. 17.

Billigtoner sætter en ære i at levere den bedst mulige kundeservice, så hvis du har kommentarer eller oplever problemer med dine blækpatroner, er du meget velkommen til at kontakte dem med det samme.